Fraai wonen in Giethoorn
Muziek op het water in Giethoorn
Vele bruggetjes in Giethoorn
Bootje varen en punterzeilen

U bent hier

Fietsverhuur

Restaurant De Grachthof is een prachtig restaurant, met een zonnig, groot en sfeervol terras gelegen aan de dorpsgracht van Giethoorn. Naast onze dagkaart en à la carte kaart, kunt u in ons stijlvol ingerichte restaurant ook terecht voor:
Barbecues, High tea, Buffetten. Diverse keuzemenu’s en nog veel meer...

Daarnaast kunt u bij Restaurant De Grachthof ook Giethoorn vanaf het water bekijken. We hebben diverse electroboten, punters, sloepen en kano’s, gelegen direct bij het restaurant. Daarnaast zijn we in 2013 gestart met onze unieke loungeboot. Maar natuurlijk kunt u ook een rondvaart in Giethoorn boeken, met een van onze overdekte rondvaartboten. Hierbij krijgt u het “Venetië van het Noorden” te zien, met tekst en uitleg van een ervaren schipper.

Adres: 
Binnenpad 54
Postcode: 
8355BT
Woonplaats: 
Giethoorn
Telefoonnummer: 
0521-361270
Faxnummer: 
0521-361180

Rondvaart Zuideinde, voor een HEERLIJK dagje uit. Families, groepen en bedrijven zijn hier aan het juiste adres voor een perfect dagje Giethoorn.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uw complete dagje uit. Zowel voor kleine groepen als voor touroperators biedt ons bedrijf vele mogelijkheden. Rondvaart Zuideinde is een van de meest ervaren rondvaartbedrijven in de regio.

Ons bedrijf is van alle gemakken voorzien. We hebben een ruime parkeergelegenheid, zowel voor auto’s als voor bussen; goede sanitaire voorzieningen en we zijn zeer makkelijk te bereiken. Onze boten zijn geschikt voor rolstoelgebruikers en bij onze koffiegelegenheid is een invalidentoilet aanwezig.

Adres: 
Maaiensteeg 1
Postcode: 
8355 CC
Woonplaats: 
Giethoorn
Telefoonnummer: 
0521-361210
Faxnummer: 
0521-362518