Fraai wonen in Giethoorn
Muziek op het water in Giethoorn
Vele bruggetjes in Giethoorn
Bootje varen en punterzeilen

U bent hier

Evenement

De gondelvaart in Giethoorn wordt ieder jaar op de laatste zaterdag van augustus gehouden. De Gondelvaart bestaat uit verlichting van tuinen, bruggen en gebouwen in het dorp en een groots opgezette Gondelvaart, met verlichte gondels, jeugdgondels en een voorprogramma.

Postcode: 
8355 ZJ
Woonplaats: 
Giethoorn

In Giethoorn zijn er al vele jaren verschillende muziek evenementen: Blues, Rock & Roll en Wiedepop.

Met (inter)nationale allure genieten van uw genre in een prachtige omgeving!

Kijk op de Evenementen Agenda voor de verschillende data waarop het wordt georganiseerd. 

Adres: 
Kerkweg 17a
Postcode: 
8355BH
Woonplaats: 
Giethoorn
Telefoonnummer: 
0521-852918

De Waterlanders bestaan sinds 1992. Opgericht uit een geintje, gegroeid tot een heus koor waar humor en lol de boventoon voeren, maar waar ook zeer goed liederen worden vertolkt. 

Telefoonnummer: 
0521-361544

Stichting Sail Giethoorn wil een toegevoegde waarde bieden aan de regio WaterReijk Weerribben Wieden, het prachtige merengebied rond Giethoorn in Noordwest Overijssel. Door het organiseren van nautische activiteiten “met iets extra’s” trekken we nieuwe bezoekers, nieuwe activiteiten én stimuleren we langer bezoek aan de regio. We zoeken steeds verbinding tussen land- en wateractiviteiten. Eens in de 4 jaar organiseren we Sail Giethoorn en jaarlijks de Dutch Vogalonga.

Stichting Sail Giethoorn wil met deze activiteiten een impuls geven aan recreatiesector in de regio. Daarom werken we intensief samen met verenigingen, bedrijven, ondernemers, overheden en dorpen en steden in de wijde omgeving. Stichting Sail Giethoorn heeft geen winstoogmerk, alle inkomsten vloeien weer terug naar de regio.

Adres: 
Postbus 2214
Postcode: 
8355 ZJ
Woonplaats: 
Giethoorn