Fraai wonen in Giethoorn
Muziek op het water in Giethoorn
Vele bruggetjes in Giethoorn
Bootje varen en punterzeilen

U bent hier

Bedrijf

Wij bakken o.a. Kibbeling, Lekkerbekjes, Kabeljauw, Schol en meer, uitsluitend in plantaardige bakolie.

Ook het tijdig verversen van olie is van groot belang.

Niet alleen om de vis beter te doen smaken, maar vooral in het belang van de gezondheid van de klanten.

Adres: 
Ds T O Hylkemaweg 12
Postcode: 
8355 CD
Woonplaats: 
Giethoorn
Telefoonnummer: 
0521-361339

MTN-Giethoorn, een levendig bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van edelstenen, sinds 1998 gevestigd aan de Kanaaldijk te Giethoorn.

Op onze website www.mtn.nl kunt u bekijken wat MTN-Giethoorn u te bieden heeft.
Uiteraard kunt u ook bestellingen plaatsen via deze site. Het is voor ons onmogelijk om het complete assortiment op de website te laten zien, dus zoekt u iets wat u niet kunt vinden op onze website, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen per mail of telefonisch.
Wij helpen u graag.

MTN-Giethoorn is ook te bezoeken. In de 'Edelsteenhoeve' aan de Kanaaldijk vindt u een fraaie winkel met een zeer uitgebreid assortiment.
U wordt altijd gastvrij ontvangen maar wij vragen u wel even van te voren uw bezoek aan te kondigen, wij zijn niet altijd aanwezig.

Adres: 
Kanaaldijk 18
Postcode: 
8355 VJ
Woonplaats: 
Giethoorn
Telefoonnummer: 
0521 361 544

Wonen in Giethoorn. Wie wil dat nou niet? Giethoorn is landelijk bekend en wereldwijd beroemd om zijn vele grachtjes, bruggetjes en boerderijtjes. En natuurlijk de punters, waarmee traditioneel allerlei vormen van vervoer plaatsvinden. Vroeger bijvoorbeeld hooi, riet, koeien en de kruidenier, maar tegenwoordig worden zakken huisvuil, caravans, bouwmaterialen etc nog steeds per boot vervoerd.

Wonen in Giethoorn is iets aparts. In de zomer levendig door de vele bezoekers uit binnen- en buitenland; in de winter serene rust. Het prachtige natuur-/en merengebied De Wieden in je achtertuin, voor de nodige ontspanning en (sportieve) inspanning. Bootjevaren, fietsen, wandelen, kanoën en terrasje pakken. Wat wil je nog meer?

Wonen in Giethoorn. Wij helpen u graag bij de aan-of verkoop van een (recreatie) woning/chalet. Ook voor het (ver)huren van uw (vakantie)woning bent u bij ons aan het juiste adres!

Adres: 
Hazelaar 6
Postcode: 
8355 EB
Woonplaats: 
Giethoorn
Telefoonnummer: 
06-19212878